LULUS!

22 June 2010


Tu la! ummi dah suh study study study!!
Ni tak! Asyik nak tengok Bola Bola Bola!!
Sambil tengok Facebook Facebook Facebook!!
Kan dah dpt 93/100!

Kalau tak tengok bola sambil facebook sure leh dpt 100 kan?
Bagus! Terus kan nonton Bola ye! Teruskan Facebook ye!
Teruskan sayang ummi yang sporting maksimum ni!
Mungkin berkat air sirap bandung cincau yang ummi buat utk berbuka puasa semalam kot!
Tu nama nye air penerang hati tu.
Prior tu that, ummi ade sent e-Card Good Luck kat abang. Berkat doa ummi ni!
Syukur Alhamdulillah.


4 Comments for this entry:

Benang Emas said...

apa? 93%? *pitam

kuehbangkit said...

Chi B!kelakar la! jgn la pitam! haha

Delima Merah said...

oklah tu dh lulus,kalau gagal lg sedih,sebabtiada tumpuan kalau tak tentu 100%.TAHNIAH.

kuehbangkit said...

time kasih mak!

Enjoy