Hadiah Hari Jadi

17 October 2009

Lepas tgk separuh Nur Kasih semlm, ummi masuk bilik tido kan Zara....lama bebeno dia berjaga, ni mesti tak puas nak sembang dgn ayah dan ummi. Ayah g main badminton.

Jadi bila dh tidokan Zara...sah sah la ummi tertido kan diri sendiri...

Sedang asyik bermimpi, tetiba ayah gerak ummi, suh bangun...hah..hah..nape nape?mamai....
pening kepala dibuatnya, gerak cam ade emergency...
ummi menggagau cari spec...mana spec ni...alah tak jumpa pulak...

so dlm kesamaran lampu tido tanpa memakai spec, terasa ada huluran dari ayah...kotak...ya kotak...

apehal pulak bagi kotak memalam ni?

lalu abang pun menyanyikan lagu besday sungguh serak serak basah sekali suara nya...eh eh...besday aku yer? alahai...ni la first time dlm hidup, aku terlupa besday sendiri...

Ape ade dalam kotak?

Ada sekeping kad besday...yg masih belum dibaca karangan nya...sbb tak jumpa spec
Ada satu teddy bear cumil...warna ape?tak nampak...sbb lampu bilik suram...sungguh romantik!
Ada satu set Book Mark sbb abang kata, aku rajin baca buku...novel

Wah...seronok nyer + ngantuuuuk nyerrrrr...ape lagii...

3 Comments for this entry:

Zura&Mizan said...

Hepi Besday Zurru..Doakan yang terbaik utk hang..Moga hepi2 slalu,sentiasa murah rezeki..Jadi isteri & ummi yang terbaik..:)

nizaa said...

Hepi besday jugak..semoga menjadi ibu dan isteri yang solehah...aminn

Dr Lotus said...

Ning: tq atas doa tu ning...amin

Nizaa:time kasih byk!

Enjoy