Sekerat hari

22 July 2010

Heheh, sila jangan kondem saya!
Hari ni hajat utk meneruskan puasa tergendala. Kerana hanya mampu berpuasa selama 6 jam sahaja heheh, cam bebudak.

Bukan ape, pg tadi b4 g keje, sedang sibuk menceduk bubur zara, saya tertanya, eh, ape la rasa bubur anak aku ni, tawar ke? terus tgn ni cuit dan rasa. Hmm, eh eh, tawar laaaa. Jadi saya tambah kan sikit lg garam...kemudian rasa sekali lagi...Hmmm...ahh, dah ok dah...ade rasa garam sikit....sekali...CHOII, puasa laaaa!!, lantas men tuih tuih tuih ludah saki baki yg terlekat di lidah.

Di office pula, telinga ni rasa gatal pulak, lantas tangan ni laju je mengorek ahhh, sedap nye! hilang gatal...
ALAHHHHHH....puasa la hari ni!!!!! berapa kali nak ter ni?

Terus la rasa puasa hari ini tidak berkualiti. Dan jiran sebelah meja pun dan dan tu menghulurkan karipap kentang nya.

Dan, doa berbuka pun di baca...

Nak makan ape ek lunch ni?

3 Comments for this entry:

Benang Emas said...

keji lah u ols! hahaha... x pe, A for effort.

masni said...

hahaha... kat opis ni pun slalu gak jadi cegini... tp, pose ganti da abis x??

kuehbangkit said...

CB: hahahha, malu nyer! tak pose pun dpt A ye! A for Yahooo!!

kak must: akak!!!miss u soooooo much!jemput jemput la selalu ke blog sy yg tak seindah mana ni!

Enjoy