CJ7 di Jusco Cheras Selatan

20 February 2008

Hari: Ahad
Waktu: 11.00PM

Cadang nye nak g tengok hari sabtu petang, tapi ape kan daya kene tolong kak ijut pindah rumah.
Jadi rancangan di tukar ke hari Ahad, ingatkan cerita ni kelakar sampai habis cam Kung Fu Hussle, rupenye hujan lebat di tengah cerita...
Permulaan cerita ni pun dah cam nak sedey2 dah, tapi tak le sangat sehingga boleh mencucur kan air mate.
Ingatkan CJ7 ni stand for 'Chow Junior 7' ke or ape-ape...tapi lain plak...makluk asing rupenye
Part paling mencucur kan air mata masa Stephen Chow jatuh dr construction building waaaaaaaaaa
Keme memang nangis tak hengat, terhenjut-henjut badan ni tahan sedu...kerusi keme duduk tu pun
goyang...lelaki ini pulak gelak kan keme aje koje nye...chait!

Esok nye ngantuk kat office diiringi dengan mata yang bengkak, orang ingat gaduh dgn tunang...ceh, tak de lah, ni kes CJ7 punye pasal!

Tak rugi rase nye nengok citer ni even mengharukan...berbaloi!

2 Comments for this entry:

kuki said...

tahniah le ye Yong yaa... Insya-Allah SMI akan datang untuk acara yang seterusnya..

kuehbangkit said...

time kasih banyak kuki...
nanti kita kasi kad yek..la ni lom tempah lagi. take care moga cepat sihat dr demam!

Enjoy