Persiapan Souvenir-Air Mineral Pengantin

10 August 2008

Air Mineral Pengantin
Souvenir ini adalah cetusan idea seorang ibu (namanya masih dirahsiakan selagi tak dpt permission) dan beliau juga lah yang men'sponsor'kannya. Ribuan terima kasih la dari keme sekeluarga moga ibu ini serta keluarga nya dimurahkan rezki, Amin.
Company yg buat air mineral ni plak diusahakan bersama oleh x student SMKA Sultan Azlan Shah (sekolah aku dulu), jadi kira junior dgn senior la. Tu lah kebetulan, patut la org kata dunia ni kecil...

~

3 Comments for this entry:

shah said...

giler gempak ader air.. tak jual kat 7 evelen ke?

kuehbangkit said...

yeah!
ni special edition!tak dijual kat mana-mana.Tp kita ade bawak blk kl sikit nak bg kat hang and daman satu satu sorang.tp seems susah sikit sbb daman pun dah no longer Arahe's staff kan...so hows wife?dah bakal menjadi papa?

Shahriza Bin Khairudin said...

tu la susah sket nak kasi.. sy n daman 2-2 dah resign dari arahe.. haah.. bakal menjadi papa dah.. hehe..

Enjoy